דבר ראש העיר

ישראל גל

בן 49 , נשוי לגלית ואב לעמית, נועה ומאיה.

שירת בצנחנים, בעל תואר ראשון במדעי המדינה ותואר שני במינהל עסקים.

בעבר שימש כסגן ראש העיר ויו”ר הוועדה לתכנון ובניה והיה הדמות המובילה בתוכניות ההתחדשות העירונית בקריית אונו.

קורות חיים מלאים ←

תושבים יקרים,

למעלה משבעה עשורים חלפו מהיום בו הקימו 40 משפחות ישוב בלב סביבה ערבית עוינת ושמו כפר אונו. מאז צמחה העיר וגדלה והפכה לאחת הערים היפות והמבוקשות בארץ.

שמה של קריית אונו הולך לפניה כעיר החינוך, וכיום היא מציעה איכות חיים גבוהה לתושביה, תוך מתן דגש מיוחד לצרכי המשפחה, הילדים והקהילה.

הקהילה והחיים הקהילתיים של קריית אונו, הם הקו שמנחה את תוכניות הפיתוח של העיר, מעצבים את מערכות התרבות שלה, את קידום מערכת החינוך של העיר, את תוכנית התחבורה של העיר, ואת שמירה על האופי העירוני-כפרי של קריית אונו.

באתר האינטרנט תוכלו למצוא מידע רב ומפורט, על העיר ועל השירותים בה. האתר ידידותי ומזמין ונותן מידע רב ומעודכן. הוא גם מאפשר לנו להגביר את השקיפות ולהרחיב את שיתוף התושבים במידע ובידע הנצברים אצלנו.

באמצעות האתר העירוני ניתן לשלם ארנונה ותשלומים נוספים, למלא טפסים, לפנות למוקד העירוני ולבעלי תפקידים, לרשום את הילדים לגן, למצוא כתובות, טלפונים ושעות קבלת קהל של יחידות בעירייה, לעיין במפות העיר באמצעות מערכת המידע הגיאוגרפית, לברר כיצד מבצעים פעולות שונות, מהם התפקידים ה'דרושים' בעירייה ומהם המכרזים העכשוויים.

אני מאחל לך גלישה מהנה.

בברכה,